"

PIRÁTI Z RYNKU a David Viktorin - tentokrát jako kapitán týmu

01. 03. 2018 , aktualizace: 02. 03. 2018 Sdílej na CentrumBrna.cz

Představuje se tým PIRÁTI Z RYNKU

Sestava hokejového týmu 2018:

Jiří Nedorostek  
Jarda Hajný 
Michal Procházka 
Pavel Smutný 
Jan Kaňa 
David Viktorin (C) 
Vít Bayer 

Trenér:
Jan Vaněrka 

Kapitán: David Viktorin   

Znamení horoskopu: Ryba
Záliby: Rodina, vaření, hokej
Oblíbená kniha: Rambo    

Motto:  Začni jezdit :)    

Davide, co stálo za vaším rozhodnutím vyměnit alespoň na chvíli vařečku za hokejku, rondon za hokejový dres a zúčastnit s 4. ročníku brněnského Gastro Hockey Cupu?

Hrozně mě to baví.  

Budete na turnaji poprvé? ;-)

Myslím, že ne :-)  

Můžete nám krátce představit vaši novou restauraci?

Zatím jsme ve fázi příprav, otevírat budeme až na jaře. Restaurace bude v Lednicko-valtickém areálu, a to v Hlohovci.   

Jaké bylo vaše nejlepší umístění na turnaji a jaké máte cíle letos?

Krásné 6. místo. Našim cílem bude porazit aspoň jeden tým.   

Jak probíhá příprava vašeho týmu na letošní turnaj? Jak často trénujete?

Příprava probíhala hlavně psychická... jen polovina našeho týmu chodila pravidelně 1x týdně na led.   

Na jaký tým se těšíte nejvíce = koho letos hodláte nekompromisně „zaříznout“?

Těšíme se na všechny a všechny se také chystáme nekompromisně zaříznout! 

Na co byste rád pozval návštěvníky? 

Na dobrou atmosféru na celém turnaji, dobré jídlo a také exhibiční zápas, kde se představí spousta zvučných jmen jako ZDENĚK POHLREICH, MARTIN DEJDAR, PAVEL VACEK, PETER PUCHER, JOZEF REGEC a další.   

Pamatujete si, kdo se stal vítězem prvního ročníku Gastro Hockey Cupu?

No jasně - Hotel Savannah ze Znojma.    

Váš tip na letošního vítěze?

Asi Kometa...ale ta z Prahy :-)  

Závěrem vás poprosím o tip na zajímavý recept, který ocení (a zvládnou) fanynky a fanoušci Gastro Hockey Cupu i čtenáři časopisu CentrumBrna.cz.

Čokoládový fondant

500g hořké čokolády rozpustit s 250g másla, vyšlehat 12ks žloutků s 50g cukr krupice.
Do vyšlehaných žloutků přidat 30g hl.mouky a postupně přišlehat vlažnou čokoládu. Nakonec podmíchat 12 ks vyšlehaných bílků.
Vylít do dortové formy vymaštěné máslem a vystlané pečícím papírem.
Péct na 160°C cca 12min.
Vytáhnout a zakrýt velkým hrncem nebo mísou a nechat dojít aspoň 3hodiny.
Poté nechat důkladně vychladnout v lednici.
Krájet nahřátým nožem...

.. a vychutnávat ;-)

Děkuji Vám za parádní tip a rozhovor. Ať se 4. ročník Gastro Hockey Cupu podaří... snad nám vyjde počasí ;-)


Jinde na CentrumBrna.cz


HLAVNÍ PARTNEŘI