"

Fotoreportáž: jak vznikají v Lahůdkách Brno oblíbené chlebíčky

15. 11. 2018 , aktualizace: 23. 11. 2018 Sdílej na CentrumBrna.cz

Na to jak vznikají různé chleíčky, ale i speicální pizza se můžete podívat v článku. Přinášíme fotky přímo z výroby. Chlebíčky pro Vás připavují přímo na rohu České a Solniční ulice. Když půjdete okolo, můžete rovnou ty nejlepší chlebíčky v Brně ochutnat.

Jen kvalitní suroviny

Bez veky to nejde. Dobrá a kvalitní veka je základem každého chlebíčku.

Nezbytnost každého chlebíčku je dobrý podklad. Kromě másla to mohou být i různé pomazánky nebo třeba vlašský salát. V Lahůdkách Brno je vyrábí sami.

Chlebíčky za pár minut

Důležitou součástí mnoha chlebíčků je samozřejmě dobrá uzenina. V Lahůdkách Brno jsou všechny bezlekové.

Na chlebíčku může být i vejce, trocha majonézy a zelenina. Dvacet chlebíčků dokáží ženy ve výrobě připravit klidně za dvě minuty. 

Aby byly chlebíčky vždy čerstvé, vstávají zaměstnanci Lahůdek opravdu brzy. V práci jsou už od pěti ráno a pracují na dvě směny. Za den zvládnou nachystat i tři tisíce chlebíčků. Nemusíte se tak bát, že by vaši objednávku nestihli.

I pro bezlepkáře

Díky bezlepkových uzeninám a domácím pomazánkám není problém vytvořit i celý chlebíček vhodný pro celiaky. Stačí vzít speicální veku. A samozřejmě chlebíček připravit na místě, kde se nemůže dostat s moukou do kontaktu.

Než skončí chlebíčky u zákazníků, čekají v klidu v lednici.

Pizza na čáře

Hned vedle vyrábí i speciální pizzu s nezaměnitelnou chutí, která je v Brně již tradiční. Dělají ji z kynutého těsta a pizzu potřou vlastnoručně vyráběným kečupem. Na výběr je z několika druhů. Nabízí žampionovou, sýrovou i šunkovou. 


Jinde na CentrumBrna.cz


HLAVNÍ PARTNEŘI