Internetový časopis centra Brna

"

Exklusivní menu v Borgo Agnese

11. 09. 2014 , akce již proběhla Sdílej na CentrumBrna.cz

Celé menu pro Vás připraví Jan Punčochář šéfkuchař Le Terroir,  Mirek Kalina šéfkuchař Restaurace Kalina cuisine a tým Borgo Agnese včele s Davidem Viktorinem.

Studený předkrm / Mirek Kalina 

Foie gras parfait, pěna z husích jater s hruškou na víně, brioška

Polévka / Mirek Kalina 

Slávky St.Michael v krému se šafránem, máslové krutony

Ryba / Jan Punčochář 

Pravý mořský jazyk s omáčkou z korýšů a zázvoru, marinovaný vodní meloun a houby

Teplý předkrm / Jan Punčochář 

Křepelka, kandované hrozny, omáčka z rozinek a mladá mrkev 

Těstoviny / David Viktorin 

Tortellini s kachními žaludky, houby shimeji a sojové boby Edamame

Hlavní chod / David Viktorin 

Konfitované kančí líčka, pyré z jeruzalémských artyčoků, nutella z čokolády, švestek a chilli

Dezert / Borgo 

Překvapení

 

Těšíme se na Vás

Michal Prachař, David Viktorín a Team BORGO Agnese


Jinde na CentrumBrna.cz


Partneři projektu CentrumBrna.cz