Internetový časopis centra Brna

"

Menu Bláznů v Borgo Agnese

25. 03. 2014 , aktualizace: 17. 04. 2014 , akce již proběhla Sdílej na CentrumBrna.cz

Začínáme v úterý 1.aprila od 19:00 hodin, kdy pro Vás bude připravena zajímavá ukázka z rukou našeho šéfkuchaře davida Viktorina. Věříme, že Vás opět čeká velice zajímavý a plnohodnotný gastronomický zážitek.

Cena menu bez couvertu 990Kč.

Dezert
Doughnuts s marinovanými Foie gras v misu, zmrzlina slaný karamel, lékořice


Hlavní chod
Treska, kandované olivy, yuzu pyré, shitake, salicornia


Teplý předkrm
Raviola s kachním konfitem a kořením Vadouvan, langustina, consomée ze zelených jablek, brazilské ořechy


Polévka
Gazpacho z mladého hrášku, espuma z uzeného lososa, podmáslí, pocky


Studený předkrm
Jehněčí carpaccio, medvědí česnek, ředkvička, ovčí sýr


Amouse bouche
Chesse cake z kozího sýru, šťovík, karotka

 

Při vytváření Menu bláznů, bylo mým záměrem zkusit udělat vše úplně jinak než jak je obvyklé a všude 

zvykem a přitom nenarušit vzájemnou simbiózu a postupnou gradaci jednotlivých chodů.

Zda se dílo podařilo posuďte prosím sami, začínáme dezertem!                                                                                                      David Viktorín - Šéfkuchař


Jinde na CentrumBrna.cz


Partneři projektu CentrumBrna.cz